PlayStation VR2'nin Üretimi Yavaşlatıldı: Yetersiz Ön Sipariş Sayısı!

31.01.2023 16:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment oyunculara sunulacak olan sanal gerçeklik başlığı PlayStation VR2'nin üretiminde yavaşlama söz konusu. Bloomberg tarafından yayınlanan rapora göre 22 Şubat 2023 tarihinde piyasaya sürülecek olan bu başlık, ön sipariş sayısı konusunda beklentileri karşılayamadı.
 
PlayStation VR2 başlığının üretim hedefi düşürüldü
 
 
 
Piyasaya sürüldüğü ilk gün 30'dan fazla oyunun yer alacağı PlayStation VR2 başlığı, ilk hedef beklentilerini karşılayamadı. Nisan ve Mart ayları arasında 1,5 milyon adede kadar üretim yapılması planlanan başlığın üretim hedefi Şubat ayında 1 milyona kadar düşürüldü. Diğer bir rapora göre ise Sony, başlangıçta 2 milyon adetlik bir üretim hedefi belirlemişti.
 
Sony Interactive Entertainment tarafından yeni nesil bir başlık olarak 22 Şubat 2023 tarihinde piyasaya sürülecek olan PlayStation VR2, birçok oyunu ve özelliği kullanıcılara sunacak. İlk etapta 30'dan fazla oyunu kullanıcılara sunacak olan bu başlık, PS5'in gücünden yararlanacak. 
 
Kullanıcılarla buluşacak oyunlar arasında ise After the Fall, Cities VR, Horizon Call of the Mountain, The Dark Pictures: Switchback VR, Gran Turismo 7, Jurassic World Aftermath Collection, The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution ve daha fazlası yer alacak. Temel PlayStation VR2 kutusu içerisinde de PlayStation VR2 kulaklığı, Sense denetleyicileri ve Stereo kulaklıklar yer alacak. 
 
PS VR2 şu anda 549.99 dolardan ön sipariş verilebiliyor. Bunun yanı sıra Horizon Call of the Mountain paketi 599.99 dolardan satılıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR2 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 30 Eylül HELL is US İçin Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı 30 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler