Sony, PS Vita'nın Batı Çıkarmasından Memnun

09.03.2012 15:18 Talha Aynacı


   Geçtiğimiz ay sonu itibariyle nihayet batı çıkarmasını gerçekleştiren PS Vita'nın, marketlerde yer etmesiyle birlikte nasıl bir performans sergileyeceği tüm sektörce merak edilen bir konuydu. Zira mobil oyunculuğun yükselişe geçtiği ve el konsolları devrinin kapanacağı söylenmiş buna ek olarak PS Vita, Japonya'da beklenen etkiyle oyun dünyasına adım atamamıştı.
 
   Ancak gelen açıklamalara bakılırsa Sony kanadı batı çıkışından oldukça memnun. Konu hakkında açıklama yapan Sony Amerika patronu Patrick Seybold şu sözleri dile getirdi:
 
"Heyecanlı bekleyişin ardından Amerika çıkışını gerçekleştiren PS Vita, müşteriler tarafından coşkuyla karşılandı. Donanım ve yazılım satışları tam da beklediğimiz gibi. Müşterilerin memnuniyet oranı oldukça yüksek ve bu oran gelecek olan güçlü oyunların PS Vita'nın eşsiz içeriğiyle birleştiğinde, buna PS3 ile etkileşimli oynanış eklendiğinde daha da yükselecek."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Grafikleriyle Öne Çıkan Türk Yapımı Black State Neler Sunuyor? 3 Saat önce IEM Rio 2024 Turnuvası Eşleşmeleri Yapıldı! 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten 5 Saatlik Oynanış Videosu Ortaya Çıktı 24 Eylül God of War: Ragnarok İçin Yeni Mod PSN Zorunluluğunu Kaldırıyor 24 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler