Last Story'nin Oynanış Görüntüleri

02.06.2010 16:13 Ersin Kılıç


     Final Fantasy serisinin yaratıcısı olan Hironobi Sakaguchi'nin yeni oyunu The Last Story'nin savaş sistemini de içeren yeni görüntüleri ortaya çıktı.
 
     Famitsu'nun en çok okunan ve haftalık olarak yayın yapan oyun dergisi Famitsu'da oyuna ait yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Yayınlanan bu ekran görüntülerinde oyunun daha önce yayınlanan konsept tasarımlarında da gözüken ve muhtemelen oyunun ana karakteri konumunda karşımıza çıkacak olan, iki karakterde gözüküyor.
 
     Grafiklerin oldukça doyurucu gözüktüğü oyunun savaş sisteminin gözüktüğü ekran görüntülerinde ise sol kısımdaki karakter durumları ve üst kısımda bulunan can barı dikkat çekiyor. Ayrıca sol taraftaki görünümde beş karakterin gözükmesi savaş sistemi için kafaları karıştıran bir diğer nokta oluyor. Savaş sistemine baktığımızda ise muhtemelen sıra tabanlı bir savaş sistemi ile karşılaşmayacağımızı çıkartabiliriz. 
 
     Dergi taramalarına aşağıdan göz atabilir ve resimlerin üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.
 
The Last Story


The Last Story

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Story Platformlar: Wii Geliştirici: Mistwalker Corp. Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 25 Duyuruldu: Tam Tanıtım 26 Mart'ta Yapılacak 25 Mart Assassin's Creed Odyssey 40 Milyondan Fazla Oyuncuya Ulaştı 25 Mart Dune Awakening İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 25 Mart Master of Monsters SSB, 26 Haziran'da Japonya'da Konsollar ve PC için Piyasaya Sürülecek 25 Mart Nişancı Aksiyon Oyunu UNYIELDER, Mayıs Ayında Çıkış Yapıyor 25 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler