Xbox One'ın Japonya Satışları Beklenenden Daha Düşük Seviyede

02.10.2014 16:55 Tayfun Kumaş

 
    Xbox One, geçtiğimiz ay hem Türkiye'de, hem de Japonya dahilinde birçok ülkede piyasadaki yerini almıştı. Sony PlayStation'un ana merkezi olan Japonya'da, Microsoft Xbox'ın satışları beklenenden de az seviyede satış yapmış durumda.
 
    Son bir ay içerisinde 25.000'den bile az satış gerçekleştiren konsolun, Japonya satışları hakkında Microsoft: "Satışlar hiç tatmin edici değil" açıklamasını yaptı.

    Bakalım bu satış durumu ilerleyen aylarda düzelecek mi? Bir de bu az satışlara kültürel etkenleri bağlayabiliriz. Biliyorsunuz ki batı ile doğunun oyun tercihi arasında büyük bir fark var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Mirage Bu Ay Steam'e Geliyor 07 Ekim 343 Industries Birden Fazla Halo Oyunu Üzerinde Çalışıyor 07 Ekim Nintendo Switch 2'nin Bu Yıl Duyurulacağı Bildiriliyor 07 Ekim Epic Games'in Ücretsiz Oyununu Kütüphaneye Eklemeyi Unutmayın 07 Ekim 2si1: The Last of Us 2. Sezon'dan Yeni Detaylar 07 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler