Nadeo: "Savaş Oyunları Oyun Ruhuna Aykırı"

21.02.2012 18:20 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz günlerde ShootMania isimli yeni bir FPS oyununun duyurusunu yapan Nadeo Games, savaş oyunları hakkında konuştu.
 
     Strategy Informer'a konuşan yönetici Florent Castelnérac, savaş oyunlarının oyun ruhuna aykırı olduğunu dile getirdi. ShootMania'nın bir savaş oyunu olmadığını söyleyen yetkili isim, "Oyunların amacı insanları başka dünyalara taşımak, oyuncuları birlikte oynatmak. Fakat şu dönemde oyunların amacı oyuncuları terörizmin veya anti terörizmin olduğu dünyalara götürmek oldu. Bu tamamen oyun ruhuna aykırı." şeklinde konuştu.
 
     Şöyle bir düşündüğümüzde gerçekten de oyun dünyasının barındırdığı oyunların çoğununun savaş temasında oluştuğunu rahatlıkla söyleyebiliyoruz. Fakat aynı zamanda en çok kazanç da bu temanın etrafında dönüyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ShootMania Storm Platformlar: PC Geliştirici: Nadeo Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 10 Nisan 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5 Enhanced Edition, RealityV Mod İle Daha İyi Görünüyor 46 Dk önce Rise of the Ronin İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'te 1.147 TL Değerindeki Ücretsiz Oyunları Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Ubisoft, Assassin's Creed'in Geleceğini Tencent İle Kurmak İstiyor 15 Mart God of War Ragnarok İçin 20. Yıla Özel Güncelleme Geliyor 15 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler