inFamous 2 Oyuncu Lansmanından Görüntüler

Oyunun Türkçe dublajı gerçekten çok başarılı.
14.06.2011 14:58 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz günlerde çıkışını yapan inFamous 2, şu sıralar PS3'ün en popüler oyunlarından birisi. Ülkemizde de Türkçe olması sebebiyle de ayrı bir ilgi gören oyun için geçtiğimiz hafta özel bir lansman düzenlenmişti.
 
     Sony Türkiye, inFamous 2 lansmanında Türkiye'deki oyuncuları da unutmamış ve oyunculara yönelik bir lansmanda düzenlemişti. İşte bu lanmanda Sony Eurasia Grup Eğlence Ürün Müdürü Murat Gebeceli, inFamous 2 ve PS3'ün şu anki durumu hakkında bilgiler verdi.
 
     inFamous 2'nin oyunculara özel yapılan bu lansmanından görüntülere aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
SenkOne 14.6.2011 15:15:54

Sabırsızlıkla video incelemeyi bekliyoruz

CILGIN_TURK_96 14.6.2011 15:16:36

haber için tesekkurler

BSC Misafiri 14.6.2011 15:18:06

İlki çıkardığı bütün yaygaraya rağmen 2 hafta sonrasında atılacak ortalamanın biraz üstü bir oyundu.Bundan da çok fazla birşey beklemiyorum, belki sadece türkçe dublaj olayı için bir süre oyalar.Ülkemizin oyunculuğunun zeka katsayısı göz önüne alınırsa ve oyun burada kendine bir yer edinecekse zaten oyunun güzelliğinden değil türkçe dublajdan kaynaklanacak.

Leprikon 14.6.2011 15:34:37

Davet gelseydi bizde giderdik :)

BSC Misafiri 14.6.2011 15:45:56

murat gebeceli nin özgür kirazcıdan çok daha iyi olduğunu söylemeliyim.

SOLID SNAKE 14.6.2011 16:21:48

Murat Bey iyi sunum yapamıyor. Etkili bir Konuşma ve Sunum Hakkında çalışması lazım.. Umarım Oyunlar Çok satmaya devam eder Sony i Sadece bu Konuda Takdir ediyorum.

yüzbaşı price 14.6.2011 17:10:24

OFFFFFF Yahu Resistance 3 Lasmanı dedin de bari devamını getireydin ya.O kadar heyecanla bekliyorum ki Resistance 3'ü Türkçe çıkmazsa İlk kendimi Sonra Sony'i vururrum. İnşallah Türkçe çıkar de Lansmanın nedeni Türkçe çıkması olur.Murat Gebeceli oyun sektörünü büyütmek istiyorsa kesinlikle Resistance 3 Türkçe çıkmalı.İnşallah başlamışlardır Resistance 3'ün dublajına. http://www.youtube.com/watch?v=ZjfSikNgYKQ Allahınızı Severseniz şu oyunu Türkçe yapmayacaksınızda hangi oyunu yapacaksınız.(Uncharted 3 demeyin onun yeri ayrı ) Sesimizi duyuralım bence.Böyle bir kaliteli oyunu en azından Türkçe alt yazı ile satışa sunun.

BSC Misafiri 14.6.2011 17:16:27

oyunu çok güzel tam olarak 4 saat 17 dk da bitirdim :)))

BSC Misafiri 14.6.2011 19:25:46

Resistance 3 türkcemi olacak? eyer olursa her TR oyunu aldığım gibi onuda alırım

servetbugra 14.6.2011 21:29:56

murat gebecelinin sunumunu beğendim.fakat oyun oynyn(oyun kolik) biri mi? çünkü özgür kirazcı oyun oynyn bu nedenle durmdn oyunlrı türkçeleştirmye çlşan bri...........

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KRAFTON’un Yaşam Simulasyon Oyunu inZOI, Erken Erişim'e Açıldı 28 Mart F1 25 Duyuruldu: Tam Tanıtım 26 Mart'ta Yapılacak 25 Mart Assassin's Creed Odyssey 40 Milyondan Fazla Oyuncuya Ulaştı 25 Mart Dune Awakening İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 25 Mart Master of Monsters SSB, 26 Haziran'da Japonya'da Konsollar ve PC için Piyasaya Sürülecek 25 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler