Dragon Age: The Veilguard'da Arachnophobia Modu Olmayacak

13.10.2024 14:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini BioWare ekibinin üstlendiği serinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Dragon Age: The Veilguard içerisinde açıklanan detaylara göre Arachnophobia modu yer almayacak. Bildiğiniz üzere Arachnophobia, genel olarak örümceklerden korkan kişilere hitap ediyor ve eklem bacaklı düşmanlardan veya yaratıklardan korkanlar için bu mod imdadına yetişiyor.
 
Dragon Age: The Veilguard içerisinde örümcek yer almayacak
 
 
 
Electronic Arts'tan bir topluluk yöneticisi, yakın zamanda Reddit'te böyle bir modun olmadığını doğruladı. Bunun sebebi ise oyun içerisinde hiçbir şekilde örümceğin olmaması. Dolayısıyla herhangi bir şekilde korkmanıza veya endişelenmenize gerek kalmıyor. Bu durum bir yandan örümceklerle uğraşmak istemeyenler için iyi bir haber.
 
Öte yandan elbette bazı oyuncular bu düşmanlarla savaşmak isteyebilir. Çünkü Dragon Age: Origins ve Inquisition oyunlarında örümceklerin öldürülmesi ve yok edilmesi gereken tehditler olarak karşımıza çıktığını gördük.
 
Beklenen seri oyunları arasında yer alan Dragon Age: The Veilguard, 31 Ekim tarihinde Xbox Series X/S, PS5 ve PC için piyasaya sürülecek. Geçtiğimiz hafta oyunun geliştirilmesi tamamlandı ve heyecanlı bekleyiş sürüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of ??Thieves İçin 14. Sezon Yolda: Neler Sunuyor? 2 Saat önce The Spirit of the Samurai Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Mario and Luigi: Brothership İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'ın İlham Kaynağı Alien: Isolation'mış 5 Saat önce Until Dawn Remake İçin İlk Güncelleme Performansı İyileştiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler