Red Dead Redemption 2 Ön Sipariş Bonusları Belli Oldu

02.06.2018 22:02 Gazali Çetinkaya

 
   Red Dead Redemption 2 henüz dijital mağazalarda ön siparişe açılmadı ancak Xbox Games Store aracılığıyla oyunun ön sipariş bonusları ortaya çıktı.
 

Red Dead Redemption 2 için ön sipariş ver ve şunlara da sahip ol:
 
• Savaş Atı
• The Outlaw Hayatta Kalma Kiti
• Red Dead Redemption 2 Hikaye Modu için Nakit Bonusu
• GTA Online'da harcayabileceğin 500.000 GTA Doları bonus. Red Dead Redemption 2 için XBox üzerinde Microsoft mağazasından ön sipariş verdikten sonra bu 500.000 GTA Doları bonusu Microsoft mağazasında “$500,000 for Grand Theft Auto Online” için arama yaparak indirebilirsin.
 
Ayrıca, 31 Temmuz'a kadar ön sipariş verirsen Red Dead Redemption 2 Hikaye Modu için özel bir Define Haritası da bonus olarak geliyor.
 
   Rockstar Games, geçtiğimiz ay resmi websitesi üzerinden yaptığı açıklamada özel sürümler hakkında ilk detaylar dahil olmak üzere Red Dead Redemption 2 için daha fazla bilginin Haziran ayında paylaşılacağını söylemişti. Muhtemelen oyunu E3'te göreceğiz.

   Red Dead Redemption 2, 26 Ekim'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Jack Rabbit Slims 2.6.2018 23:32:59

RDR2'nin online modu olmayacak mı ki parayı RDR için değil GTA Online için veriyor? İlginç olmuş.

wattonx 3.6.2018 00:56:46

Ön siparişe açsalarda alsak 300 lira verebileceğim tek oyun 50 lira biriktirdim bile :)

aykut291 3.6.2018 21:49:42

Dostum iyimisin sen kafanmı güzel ÇÖP oyun derken! Oyun daha çıkmadı bile ki bu Oyunun çöp olacağını düşünüyosan hayatında hiç çöp oyun ounamadın veya hiç hayatında Oyun oynamadın! Piyasadaki mevcut Türkçe oyunları satın aldınmı yoksa korsanmı oynadın Türkçe oyun olmasını istiyosa millet satın alıcaklar. Adamlar Türkiyede oyunlar çok satmıyor die yapmıyolar! Nezaman İngiltere gibi ABD gibi Oyunlar çok fazla sayıda satar ozaman adamlar yapmaya başlarlar ben korkuyorum yakında Sony de yapmayacak God of War ve Detroid in Türkçe altyazılı geldiğine şükrediyorum ilerleyen zamanlarda artık onuda göremiycez die korkuyorum ben Bırakın bu ayakları artık gidin çalışın Oyun oynuyosanızda Oyunu satın alın bukadar basit!

BSC Misafiri 3.6.2018 22:45:27

Yok ya ? Ben sürekli adamların karnını doyurucamda onlar eğer işlerine gelirse Türkçe çıkaracak yok efendim öyle. Ben bir müşteriyim benmi satıcıyı memnun edicem satıcımı beni memnun edicek benim ilgimi çekmeye çalışmayan bir markanın ürününü neden satın alayım ? Basarım korsanı madem Türk müşterilerin senin için ifade etmiyor. Bize Türkçe beklemeyin dersen sende Türk parasını beklemiceksin o kadar.

BSC Misafiri 4.6.2018 00:03:48

quote:

Orjinalden alıntı: Zarangoz Türkçe olmayacağı için satın almayacağım tek çöp oyun. GTA V bile türkçe oynayamadım konsolda. Bi mok anlayamayacaksam neden aldım ben bu konsolu? Oyundan soğudum zaten.
Dostum acilen büyümeniz lazım.

BSC Misafiri 4.6.2018 01:01:26

He kardeş he.Senin ülkende orjinal oyun alan insan sayısı bir elin parmağı kadar onlarda pubg ciler.adam senin dilini niye eklesin oyuna.

wattonx 4.6.2018 02:58:57

quote:

Orjinalden alıntı: Zarangoz Steam profilime bak orijinal oyun dolu korsan hiç oynamadım bugüne kadar hatta ilk ets2 ile başlamıştım. Playstation da oyunlarım hep kutulu. Bugüne kadar yama dahili hep türkçe olanları oynadım. Ben bir oyunun hikayesini anlayamıyorsam o oyun benim için çöptür. İngilizcem yeterli derecede var fakat çoğu olayları anlayamıyorum. Beni oyundan soğutuyor. Hatta ilk Gta 5 i ben ps4 de almıştım. Sonra pc için türkçe yapıldı diye tekrar satın aldım sonra içine ettiler. Ben de yemin ettim bir sonraki oyun türkçe olmazsa almayacağım diye. Almam da korsanını zaten indirmem. Şimdiye kadar satın aldıkta ne oldu hem? O kadar oyun satıldı ama R* ben türkçe yapmayacağım dedi. O kadar imza toplandı üstüne gidildi hatta Sony Türkiye de bu konuda baskı yaptı ama firma yok biz yapmayacağız, düşünmüyoruz dedi. Belli ki Türk oyuncuyu sevmiyorlar. Diğer Türkçe oyunlar çok satılıyor diye türkçeye çevirilmedi hem. Türkçe değilse bu oyun benim için çöptür. Bu kadar. İsterse gerçek gibi olsun hikayesi, grafiği umrumda değil.
Deli lan bu site :D neşe kaynağım

aykut291 4.6.2018 18:17:31

Yeterli değil demekki. Sene alıyo olabilirsin bende alıyorum ama onlar bunu yeterli seviyede görmüyor. Ben kendim bizzat şahidim Halblade adamlar Türkçe altyazı yaptılar fiyatıda çok düşüktü 80 tl psn den satışa çıktı Steamde daha ucuzdur gitti benim arkadaş korsan oynadı oyunu. Dedim niçin korsan oynuyosun dio 5 10 saatlik oyuna 80 tl nie para veriyim. Zihniyet bu anlatabiliyomuyum. Ülkemizde insanlar bilinçsiz. Bu oyunu yapanların emek sarf ettiği ve bir maliyeti olduğu bu işden para kazanmak zorunda oldukları konusunda zerre kadar bilgisi yok insanların Beleş varken neden para verip oynıyim kafasını yaşayan insanlar çok! Adamlar neden boşuna Türkçe yapmakla uğraşsın sen olsan uğraşırmısın sana soruyorum. Bir ürün geliştirdin Yunanistanda hiç talep görmedi satmadı gider Ürününü satmak için uğraşırmısın Uğraşmassın tabiki gider diğer pazarlara yönelirsin Türkiyeyide adamlar bir pazar olarak görmüyor. Çünkü Ülkemizde bu oyunları korsan oynayanların sayısı çok çok fazla. Nezaman adamlara biz büyük bir pazar olduğumuzu gösteririz ozaman yaparlar emin olki yaparlar. Ticarette ırk din dil mehsep yoktur. Ticarette para nerde akıyosa ona yatırım yapılır. Dünyanın bütün global şirketleride bu bilinçle haraket eder. Umarım Ülkemizde bilinçli isanların sayısı dahada artar ve Türkçe dil desteğini bütün Oyunlarda görürüz.

BSC Misafiri 4.6.2018 18:57:13

Bonusu belli olsa ne olur fiyatlar uçuk PS4’de. 369 ila 499 ? arasında değişiyor pakedine göre.. :) poffff

Queen Hentai 4.6.2018 19:53:51

Sırf daha fazla satsın diye millete yem atıyorlar, milette yiyor. Afiyet olsun.

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KRAFTON’un Yaşam Simulasyon Oyunu inZOI, Erken Erişim'e Açıldı 28 Mart F1 25 Duyuruldu: Tam Tanıtım 26 Mart'ta Yapılacak 25 Mart Assassin's Creed Odyssey 40 Milyondan Fazla Oyuncuya Ulaştı 25 Mart Dune Awakening İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 25 Mart Master of Monsters SSB, 26 Haziran'da Japonya'da Konsollar ve PC için Piyasaya Sürülecek 25 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler