ABD Kongresinden Sony'e PSN Krizi Soruları

Sony bakalım oyunculara bu krizi nasıl unutturacak. 30 günlük PSN Plus hediyesi ile her şey eski haline dönecek mi?
03.05.2011 10:28 Alkan Adakaner

 
     Playstation Network'ün heck'lenmesi Sony'i oldukça zor bir duruma soktu. Kullanıcıların kişisle bilgilerinin korsanların ele geçmesi bir yana, kredi kartı bilgilerinin de tehlikede olduğu haberlerinin çıkması PSN kullanıcılarını telaşlandırmıştı.
 
     Amerika Birleşik Devletleri yetkilileri de bu duruma sessiz kalmadı. Ticaret bakanlığının alt komitesinden yetkili Mary Bono Mack imzalı bir mektup doğrudan Kazuo Hirai'ye hitaben yazıldı ve 6 Mayıs'a kadar yanıtlanması istendi.
 
     Bu mektupta korsanların kimliklerinin bilinip bilinmediği ve saldırının tam olarak ne zaman meydana geldiği gibi sorular yer alıyor.
 
      İşin ilginç yanı ise Sony Online Entertainment'te de benzer sorunların yaşanıyor olması. PSN'deki korsan krizinin benzerinin Sony Online Entertainment verileri için de geçerli olması Japon devinin işini daha da zora sokuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni ismiyle GAMEON Şampiyonluk Ligi, İzlenme Rekoru Kırarak Devam Ediyor 05 Şubat Şubat Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 05 Şubat Xbox Game Pass'e Şubat Ayında Gelecek Oyunlar Açıklandı 05 Şubat EA, Yeni Battlefield Oyunu İçin Çıkış Tarihini Doğruladı 05 Şubat Wreckfest 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı 05 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler