MGS : Peace Walker Demosu Yayınlandı !

MGS serisi, portatif konsollarda kendini ilk kez 2000 yılında, Gameboy Color için çıkmış Metal Gear : Ghost Babel oyunu ile göstermişti.
08.10.2009 19:29 Talha Aynacı

    Konami, oyunun resmi sitesi üzerinden yaptığı duyuru ile; Peace Walker demosunun yayınlandığını ilan etti. Oyunun resmi sitesinden indirilebilinen, 200 mb'lık oynanabilir demo; TGS'de oynanabilir olarak bulunan demo ile aynı içeriğe sahip.
 
    Hideo Kojima'nın PSP için özel geliştirdiği Peace Walker; portatif Playstation'ın en iyi grafiğe sahip oyunlarından birisi olmaya aday.

 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Peace Walker Platformlar: PSP Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Heroes: Trails through Daybreak II, 14 Şubat 2025'te Batıda Piyasaya Sürülecek 16 Ekim Urban Myth Dissolution Center 13 Şubat 2025'te Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 16 Ekim Aksiyon Oyunu Valkyrie of Phantasm 18 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 16 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Sonunda Gelecek Oyunlar Açıklandı 16 Ekim Bandai Namco, Naruto'nun da Yer Aldığı Birçok Projeyi İptal Etti 16 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler