Saint's Row'un Geliştiricisi 100 Yeni Çalışan Arıyor

15.07.2014 14:26 Ömür Gencer


     Saint's Row gibi çılgın bir açık dünya serisinin geliştiriciliğini yapan Volition, oyun dünyasının beğenilen firmaları arasında yer alıyor. Firmanın yaptığı bir duyuruya göre Volition, ekibine katılacak 100 yeni çalışan arıyor. Bunun yanında firma Illinois'de yer alan ofisi için Champaign şehrinden finansal destek talep etti.
 
     Firma şehirden Volition ofisi için 200,000 dolar ve katılacak her bir eleman için 1,000 dolar talep etti. Eğer firmanın talep ettiği yardım sağlanmazsa Volition başka bir yere taşınmayı planlıyor. Volition, katılacak 100 kişi ile birlikte 300 kişilik bir firma halini alacak.
 
    Volition'un bu yeniliklerle birlikte yeni Saint's Row oyunu üzerinde çalışacağı düşünülüyor. Umarız ki firmanın planları gerçekleşir ve yeni Saint's Row oyunu oyuncuları fazla bekletmez. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Saints Row IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Volition Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Super Mario Party Jamboree Serinin En İyi İnceleme Puanına Sahip 2 Dk önce Ubisoft, XDefiant'ın Kapanmayacağını Açıkladı 15 Dk önce Call of Duty: Black Ops 6 Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Ray Tracing Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Space Marine 2 İçin Yol Haritası Belli Oldu: Neler Gelecek? 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler