Trine'in Xbox360 Versiyonu Yalan Olacak Gibi

Trine'de; Thief, Knight ve Wizard sınıfından 3 karakteri yönetiyorduk.
13.02.2010 21:39 Talha Aynacı

Bizzat yapımcı firma tarafından açıklanmasına rağmen, Trine'in Xbox360 versiyonu rafa kaldırılmışa benziyor.
 
2D olarak tasarlanan ve side-scrolling ilerleyişi yanısıra; aksiyon, platform ve bulmaca öğelerini başarılı bir şekilde işleyen Trine, geçtiğimiz E3'de pek çok ünlü oyunu geride bırakarak kendini göstermeyi başarmıştı. Finlandiyalı Frozenbye Interactive tarafından hayat verilen oyun, E3'de aldığı övgüleri tam sürümündeki başarılı performansı ile hakettiğini göstermiş oldu. Önce PC ve daha sonra PSN'de ki yerini alan Trine'in XBLA içinde geleceği yapımcı firma tarafından duyurulmuş hatta XBLA versiyonu için Atlus yapımcı koltuğuna geçmişti. 

Ancak yapımcı firmadan Joel Kinnunen, resmi mesaj panolarına yazdığı notta "büyük ihtimalle gerçekleşmeyecek." diyerek oyunun Xbox360 versiyonunun akıbetinide hemen hemen belirlemiş oldu.
 
"Oyunla halen tanışmamış olan oyuncu arkadaşlarımıza oyunu şiddetle tavsiye ederiz! "
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trine Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frozenbyte Dağıtıcısı: South Peak Interactive Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 3 Temmuz 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Çok Sevildi: Peki Neden? 46 Dk önce Epic Games 585 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor 1 Saat önce Marvel Rivals İçin PvE Mod Planları Bulunmuyor 15 Şubat STALKER 2 İçin Beklenen Büyük Güncelleme Yayınlandı 15 Şubat Epic Games Kış İndirimleri: 100 TL ve Altındaki Oyun Önerileri 15 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler