Horizon: Zero Dawn, PS4 Neo Yüzünden 2017'e Ertelenmiş Olabilir

21.04.2016 10:40 Alkan Adakaner


   Guerilla Games'in yeni açık dünya aksiyon oyunu Horizon: Zero Dawn'ın çıkışı gecikebilir. Normalde 2016 sonunda piyasaya çıkması beklenen oyun Playstation 4 Neo'nun çıkacak olması yüzünden 2017'e ertelenmiş olabilir.
 
    Sony her ne kadar resmi bir açıklama yapmasa da endüstrinin içinden bir isim olan ve daha önce bir çok iddiası doğru çıkan shinobi602 Horizon: Zero Dawn'ın PS4'ün daha güçlü modeli Neo'ya uyarlanması için 2017'nin başına ertelendiğini söylüyor.
 
    Bu erteleme her ne kadar üzücü olsa da aynı isim oyunun PS4 Neo sayesinde harika görüneceğini de ekliyor. Bakalım Sony bu konuda herhangi bir açıklamada bulunacak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 46 Forumda Görüntüle
Hana-MicHi__ 21.4.2016 10:51:11

Sony bir neslin içine ettin helal olsun.

gaussfire 21.4.2016 10:58:24

40 milyon kullanicini enayi yerine koydugun icin aferin sana sony. Ps4 umu satiyorum ve uzerinde sony yazan bir urunu almiyorum

aLdacTrack 21.4.2016 11:03:37

Ertelene ertelene oyun kalmadı konsolda arkadaş bu oyunu da erteleyin tam olsun bu Sony ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Bu oyunu da çıkarırken Ps4 Neo'ya özenip Ps4 kullanıcılarına farklı bir şekilde optimizasyon özürlü çıkarmazlar umarım.

Kennnn 21.4.2016 11:04:37

ps kullaniyorum ama bunu söyledik zaten aşırı fanatikler kabul etmek istemiyor ama olacak olan bu. Kullanıcılar ile dalga geçiyorlar alacaklar boruyu.

Megathrone26 21.4.2016 11:07:57

quote:

Orjinalden alıntı: aLdacTrack Ertelene ertelene oyun kalmadı konsolda arkadaş bu oyunu da erteleyin tam olsun bu Sony ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Bu oyunu da çıkarırken Ps4 Neo'ya özenip Ps4 kullanıcılarına farklı bir şekilde optimizasyon özürlü çıkarmazlar umarım.
Eğer bu neo mudur nedir ona uygun hale getireceklerse birçok oyunu. Anlaşılan ps4 normal sürümde optimizasyon sorunları olacak. Umarım bu neo sadece VR oyunlarını etkiler olur da AAA dediğimiz oyunlarda farklılık olursa konsol devri benim için bitti demektir açık ve net söylüyorum. Pc mde devam ederim yoluma

CaSsErDoDo 21.4.2016 11:11:18

GiantBomb sitesinde çıkan bilgiler doğruysa Sony neo varken çıkan oyunların sonradan güncelleme ile neo'ya uygun geliştirmeler sunmasını istemiyor. Yani neo varken oyun çıkartmadan önce neo'ya uygun hale getirmeniz gerekiyor. Daha sonradan güncelleme yapıp neo'ya yönelik geliştirme yapamıyorsunuz. Ertelemenin sebebi bu olabilir.

shalashaska 21.4.2016 11:11:40

Uc4'ü oynayıp bitirdikten sonra ps4'ü satıcam,bundan sonra da duruma bakıcam eğer adam gibi ex desteği gelmezse konsol oyunculuğu bitmiştir benim için.Vita'da ilk çakıyı yedik ardından ps4'te memnun etmedi..Bu saçma politakalr yüzünden Pc de grafik açısından 3 sene daha yerinde sayacak demektir.

aLdacTrack 21.4.2016 11:16:04

quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL21Tr Beyler ps4 ünüz ile yine yeni çıkan oyunları oynayacaksınız. Ps4.5 çıkması sizi niye böyle geriyor onu anlamıyorum
Hocam Ps4 Neo mudur Ps4.5 mudur ne çıkaracaklarsa artık, bu dedikleri konsol çıkarsa oyun yapımcılarının daha çok yeni çıkan konsolu önemseyip aynı oyunda olsa Ps4 tarafına optimizasyon özürlü diyeceğimiz şekilde çıkarmasından korkuyorum ben şahsen. Doğal olarak insanların kafasında bu ve bunun gibi ister istemez belli başlı sorular oluşuyor. Bu durumda kendi adıma da konuşmam gerekirse insanları geriyor haliyle.

GT_55 21.4.2016 11:30:25

quote:

Orijinalden alıntı: aLdacTrack

Hocam Ps4 Neo mudur Ps4.5 mudur ne çıkaracaklarsa artık, bu dedikleri konsol çıkarsa oyun yapımcılarının daha çok yeni çıkan konsolu önemseyip aynı oyunda olsa Ps4 tarafına optimizasyon özürlü diyeceğimiz şekilde çıkarmasından korkuyorum ben şahsen. Doğal olarak insanların kafasında bu ve bunun gibi ister istemez belli başlı sorular oluşuyor. Bu durumda kendi adıma da konuşmam gerekirse insanları geriyor haliyle.
Optimizasyon sorunu olmayacak.Çıkacak olan yeni model tıpatıp aynı mimari sadece daha güçlü olacak. Hani pc'de medium, ultra ayarı yaparsın ya, işte aynen o şekilde yapacaklar. Yani sıfırdan iki model için ayrı kod yazmayacaklar.

Final Getsuga Tenshou 21.4.2016 11:35:51

Daha durun bu iyi günleriniz.

Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KRAFTON’un Yaşam Simulasyon Oyunu inZOI, Erken Erişim'e Açıldı 28 Mart F1 25 Duyuruldu: Tam Tanıtım 26 Mart'ta Yapılacak 25 Mart Assassin's Creed Odyssey 40 Milyondan Fazla Oyuncuya Ulaştı 25 Mart Dune Awakening İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 25 Mart Master of Monsters SSB, 26 Haziran'da Japonya'da Konsollar ve PC için Piyasaya Sürülecek 25 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler