"Battlefield Serisi Yıllık Olarak Çıkmayacak"

Battlefield 3 bu yıl FPS kategorisine adını altın harflerle yazdırma amacında
03.08.2011 20:21 Alkan Adakaner


    DICE'ta yapımcı olarak çalışan Patrick Bach, Battlefield'ın Call of Duty gibi yıllık bir seriye dönüşmeyeceğini söyledi. Bunun nedeni ise bu türden bir kararın serinin yok olmasına (kalite bakımından) neden olabileceğiymiş.
 
     Ticari olarak amaçlarının asla yıllık oyun çıkarmamak olduğunu söyleyen Bach'ın açıklamaları şu şekilde: "Eğer gelecek yıl başka bir büyük Battlefield oyunu piyasaya sürersek, bunun anlamı bir yıldan kısa bir sürede geliştirildiği ve oyunu bizim için geliştirecek başka bir stüdyoya sahip olmak zorunda olmamız olur; yani DICE damgası olmayan, daha önce yaptığımız oyunun bir kopyası piyasaya sürülür."
 
    "EA bizi her yıl bir oyun çıkarmamız için hiç zorlamıyor. Böyle bir şey serinin vizyonunu sulandırmak olurdu ve sonunda seriyi yok ederdiniz."
 
    DICE her yıl bir Battlefield oyunu çıkarmak yerine Bad Company 2: Vietnam gibi ek paketler piyasaya çıkarmak istiyor. Bu türden yeni silahlar, araçlar içeren bir harita paketinin ana oyunu de taze tutacağı kanısına varılmış.
 
     Bu türden bir genişlemenin daha sağlıklı bir yol olduğunu düşünen DICE aslında bu sözlerle bir bakıma Call of Duty serisine de taş atıyor. Eminiz onlarla aynı fikirde olan çok sayıda oyuncu vardır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 47 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 2 Dk önce Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 1 Saat önce Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 2 Saat önce Until Dawn Remake'ten 3 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 3 Saat önce GİST 2024 Fuarı Yerli Yapım Standında Neler Var? 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler