WWE 12 Wrestlemania Duyuruldu

03.04.2012 15:59 Tunahan Başol


      Amerikan güreşinin ne kadar keyifli olabileceğini bizlere gösteren THQ, WWE 12 için tamamlayıcı nitelikte olan WWE 12 Wrestlemania Edition'ı duyurdu.
 
     THQ yaptığı açıklamada, oyunun WWE 12 ile aynı fiyatta çıkacağını ve ekstra indirilebilir içerikler barındıracağını söyledi. Ayrıca WWE 12 Wrestlemania'da The Rock ve Half of Fame'in ünlü isimleri, Shawn Michaels, Jerry 'The King' Lawler ve Jim Ross da bulanacak. Diğer göze çarpan isimler ise: "Macho Man" Randy Savage, Trish Stratus, Balista, Mick Foley, Brodus Clay, Michael Cole, Brie Bella, Nikki Bella, Vickie Guerrero, Kharma ve Alicia Fox.
 
     Karakterler için alternatif kostümlerinde bulunacağı yapım, PS3 ve Xbox 360 için özel olarak geliştiriliyor ve çıkış tarihi olarak da mayıs ayı gösteriliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WWE 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Yuke's Dağıtıcısı: THQ Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler