1000'den Fazla Oyuncuyla Bomberman Keyfi!

28.02.2013 14:18 Gökhan Yılmaz

  
     Eskiden bayıla bayıla oynadığımız Bomberman'i özlemeyenler var mı aranızda? Müziklerini bile unutamadık derken oyunun 1000 üzeri oyuncuyla birlikte oynanabilen tarayıcı versiyonu geliştirildi ve hepimiz murada erdik. Bombermine adıyla tarayıcı üzerinden diğer oyuncularla oynamak kat kat daha keyifli bir hale gelmiş.
 
     Bombermine henüz beta aşamasında ve şu an direkt tarayıcınız üzerinden oynanabilir durumda. İleriki günlerde profil, istatistikler ve takımlar gibi özellikler eklenecek. Şimdilik sadece oyun içerisinden kurduğunuz Squad'lar ile kendi arkadaşlarınızla diğer oyuncuları köşeye kıstırıp patlatmaya çalışıyorsunuz. Elbette bonusları topladıkça daha da gelişiyor ve bir yandan da South Park'ın Kenny'si veya popüler Nyan Cat gibi dönüşümler geçirebiliyorsunuz.
 
     Kısacası Bombermine henüz yolun başında ama fazlasıyla eğlenceli!
 
     http://bombermine.com/#/play
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler