100 Milyon Adet Skylanders Oyuncağı Satıldı

Skylanders oyuncaklarına ilgi çok yüksek
06.02.2013 23:01 Alkan Adakaner


     Activision'ın Call of Duty'nin yanı sıra Blizzard'ın oyunlarından oldukça yüksek gelir elde ettiğini biliyoruz. Firmanın bazı oyunları ise bir türlü başarıyı yakalayamıyor. Buna rağmen Skylanders serisi oldukça başarılı oldu.
 
     Oyun dünyasının devlerinden Activision daha önce Skylanders serisinden 500 milyon dolardan fazla gelir elde ettiğini açıklamıştı. Üstelik firmanın 100 milyon adet oyuncak sattığı da belirtiliyor. Anlaşılan gelirin büyük bir kısmı oyunlardan çok oyuncaklardan gelmiş.
 
     Serinin piyasaya çıkan son oyunu Skylanders Giants'ın Amerika'da tatil sezonundan (yılın son 3 ayı diyelim) bu yana getirisi ise 195 milyon dolar oldu. Activision son olarak da Skylanders: Swap Force'u duyurmuştu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skylanders Giants Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Action Çıkış Tarihi: 3. Çeyrek 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler