10 Senelik PC Oyunu Galactic Civ. 2 İçin Devasa Bir Güncelleme Yayınlandı

02.01.2016 14:52 Samet Konuksal


    Kendi doğasından kaynaklanan büyük bir geriye uyumluluk sistemine sahip olan PC'nin beğenilen 4X strateji oyunlarından Galactic Civilizations II, bundan 10 sene önce 2006'da piyasaya çıkmıştı. Yapımcı Stardock, oyunu çıkış yılına bakmadan hâla oynayan oyuncular için devasa bir güncelleme yayınladı.
 
    Oyuncuların isteği doğrultusunda geliştirilen yeni oyun güncellemesi Galactic Civilizations II'ye grafiksel olarak, oynanış kısmı olarak ve yapay zeka olarak geliştirmeler sunuyor. Güncelleme için "Hiçbir oyun geride kalmaz." başlıklı bir blog mesajı yayınlayan Stardock'un CEO'su Brad Wardell yaptığı açıklamalarda, "Sizlerle beraber çalışıp yıllardan beri oyun için sunduğunuz modlamaları ve düzeltmeleri takip etmek harika bir duyguydu. Ayrıca bu süre içerisinde bize yapmamız gerekenleri uzun bir liste olarak sundunuz. Sonuç olarak umarız sunduğumuz bu güncellemeyi beğenirsiniz. Stardock'ta harika bir ortamımız var ve sizi de bir parçamız olarak görmekten mutluluk duyuyoruz." cümlelerine yer verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler