1907 Fenerbahçe Espor, PUBG Takımını Duyurdu!

23.08.2019 11:58 Hamit Can Sayılgan

 
     1907 Fenerbahçe Espor, PlayerUnknown's Battlegrounds takımını duyurdu.
 
 
 
1907 Fenerbahçe Espor sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyuru
 
Paraşütler açılsın, Boğa iniş yapıyor! Onur “Kalimdor” Uzunbayır, Anıl “anL” Kalaycıoğlu, Eren “Slippyzerg” Aktürk ve Yiğit “DogS” Aksöz’den oluşan yeni kadromuz, OMEN by HP sponsorluğunda rekabete ve yeni maceralara hazır!” 
 
1907 Fenerbahçe Espor PUBG Takım Kadrosu
 
Onur "Kalimdor" Uzunbayır
Anıl "anL" Kalaycıoğlu,
Eren "Slippyzerg" Aktürk 
Yiğit "DogS" Aksöz 
 
     League of Legends, Wolfteam, Zula ve FIFA oyunlarında elektronik spora yatırım yapmış olan 1907 Fenerbahçe Espor, şimdi de PUBG oyununda elektronik spor takımı oluşturduğunu duyurdu. Tecrübeli isimlerden oluşulan takım kadrosu, yurt dışında düzenlenen turnuvalarda ve Open League'de mücadele edecek.
 
     Öncesinde takım kadrosunda yer alan Onur "Kalimdor" Uzunbayır, kadroda tutularak Anıl "anL" Kalaycıoğlu, Eren "Slippyzerg" Aktürk ve Yiğit "DogS" Aksöz 1907 Fenerbahçe Espor takımına transfer edildi. Anıl "anL" Kalaycıoğlu İstanbul Wildcats ve Beşiktaş Esports takımlarında yer almış. Twitch yayınlarıyla meşhur Eren "Slippyzerg" Aktürk ise milli takım forması giymiş ve İstanbul Wildcats takımında mücadele etmiş. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler