1. Dünya Savaşı'nda Vampir Olmak

02.12.2015 19:41 Berkay Öztürk


     Bu yılın başlarında, Life Is Strange ve Remember Me oyunlarının yapımcısı Dontnod sessiz sedasız Vampyr isimli yeni oyununu duyurmuştu. Firmanın şu an için oyuna dair paylaşacağı yeni görseller bulunmasa da, GameSpot'a verdiği röportajla birçok detayı aydınlattı. 
 
     Vampyr, İspanyol gribinden muzdarip 1918 İngiltere'sinde geçiyor. Karakterimiz, Jonathan E. Reid, henüz savaştan dönmüş askeri bir doktor ve savaştan döndüğü gibi beklenmedik bir suikast sonucu vampire dönüşüyor. 
 
     Yapımcı, verdiği röportajda oyuncuların, ölümsüzlük için masum insanları öldürmenin ağırlığını yaşamalarını istediğini söylüyor. Ayrıca oyunun, Life Is Strange gibi bölüm bölüm değil, geleneksel tarzda çıkacağını belirtmiş. 
 
     "Gotik bir hikaye anlatmak istediğimiz için bu dönem bizi çok etkiledi. 1. Dünya Savaşı'ndan çıkmanın verdiği travmatik akımlar, hemen ardından gelen korkunç İspanyol Gribi vakası. Ancak bunun yanında gelen büyük, sosyal ve politik devrimler. Ardı arkası kesilmeyen bilimsel ve tıbbi gelişmeler. Özellikle bir bilim ve tıp adamının baş rolde olduğu bir oyun için tam olarak aradığımız şeydi bu dönem."
 
     Oyunun yapım sürecinde, Phil Hale'in çizimlerinin de büyük ilham kaynağı olduğunu belirten yapımcı, tonlarca zombi temalı film ve dizi olsa da, bu potansiyeli karşılayabilecek çok az oyun olduğunu da sözlerine ekliyor.
 
     Vampyr PC, PS4 ve Xbox One için 2017 yılında çıkışını gerçekleştirecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampyr Platformlar: PC Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 1 Saat önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 2 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 6 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler