2002 Yapımı Resident Evil Zero Gelişmiş Görselleriyle Tekrar Karşımıza Çıkıyor

26.05.2015 09:51 Ömür Gencer


      Geçtiğimiz günlerde Capcom, firmanın büyük başarı gösteren oyunlarını HD olarak oyuncuların karşısına çıkarmaya odaklanacağını dile getirmişti. Firma yeni bir "HD remake" oyunla karşımıza çıkıyor: Resident Evil Zero.
 
        Resident Evil Zero ilk olarak 2002'de Nintendo Gamecube için çıkmıştı. Yapılan açıklamaya göre Resident Evil Zero HD Remastered; PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC için 2016'nın başlarında çıkış yapacak.
 
       Resident Evil Zero, ilk Resident Evil oyunundan önceki zaman dilimini konu alıyor. Oyunda polis Rebecca Chambers ve ölüm cezasına çarptırılmış Billy Coen ana karakterlerimiz. Oyun boyunca bu iki karakter arasında geçiş yapmak mümkün. 
 
        Resident Evil Zero HD Remake için yayınlanan ilk ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil Zero HD Remaster Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 19 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 3 Dk önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler