2004'te PC'ye Çıkan RollerCoaster Tycoon 3 Mobil Platforma Aktarıldı

14.08.2015 00:04 Ömür Gencer


       Geçtiğimiz sene Atari mobil platform için Rollercoaster Tycoon 4'ü çıkarmıştı. Neredeyse yaptığınız her hamlede sizden para isteyen oyun o kadar kötüydü ki büyük tepkiler topladı. Şimdi ise serinin yapımcısı Frontier, 2004 yılında PC'ye çıkan başarılı yapım RollerCoaster Tycoon 3'ü mobil platformlara taşıdı.
 
      RollerCoaster Tycoon 3'ün mobil sürümü üstelik herhangi bir oyun içi ödeme bulundurmuyor. Yani oyunun fiyatı olan 13 TL'yi ödedikten sonra RollerCoaster  Tycoon 3 sizden başka para beklemiyor. Oyun dokunmatik ekranlar için özel kontroller şemasına ve modern bir arayüze sahip.
 
       RollerCoaster Tycoon 3'ün mobil sürümünde 18 farklı senaryo, beş farklı park teması, 100 adet hazır kurulmuş hız treni bizleri bekliyor. Yapımda istediğimiz her şeyi yapabileceğimiz Sandbox modunun da yer aldığını belirtelim.
 
       RollerCoaster Tycoon 3 şimdilik sadece iOS cihazlar için çıkış yapmış durumda. Yapımın Android'e gelip gelmeyeceği hakkında bir bilgi bulunmuyor. Oyunu 13 TL karşılığında iTunes'dan satın alabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
RollerCoaster Tycoon 4 Platformlar: PC Mobil Geliştirici: On5 Dağıtıcısı: Atari Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 37 Dk önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 1 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 8 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler