2012'de Dead Island'a Yeni İçerikler Gelecek

Yeni yılı zombiler arasında geçirmek! Düşüncesi bile korkunç
30.12.2011 09:49 Alkan Adakaner

      Dead Island ile oldukça büyük bir satış başarısı yakalayan Techland bu oyun için bazı indirilebilir içeriklerde piyasaya çıkarmıştı. Firmanın şimdiye kadarki en başarılı oyunlarından birisi olan Dead Island güncellemeleri 2012 yılında da devam edecek.
 
      Oyunun facebook hesabından yapılan açıklamada "2012 yılında Dead Island'ın yeni içerikleri olacak. Yeni bilgiler için gözünüzü bizden ayırmayın" denildi. Eğer adada yeni maceralar yaşayacaksak bu gerçekten de memnun edici olur.
 
      Klasik bir zombi aksiyonu olmaktan ziyade rpg öğelerini de oyuna ekleyen Dead Island bundan sonra Techland'in öncelikli oyunu olacak gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 4 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 5 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 5 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler