2012'de Kickstarter'daki Oyun Bağışı 83 Milyon$

Ouya'ya yapılan bağış Kickstarter'ın ciddiyetini de gösteriyor
09.01.2013 10:42 Alkan Adakaner


     Kickstarter sitesi bildiğiniz gibi projeleri olan sanatçılar, oyun geliştiricileri gibi çok sayıda farklı alandan kişileri bir araya topluyor. Burada projeleri sunan kişilere bağışta bulunuluyor. Tabi bağış yapan kişilere örneğin oyun geliştiricileri, oyunlarının bir kopyasını veriyorlar.
 
     2012 yılının Kickstarter oyun projelerine baktığımızda geliştiricilere büyük destek sağlandığını görüyoruz. Oyunlar, sanattan sonra en çok bağış alan ikinci kategori durumundaymış ve 82.1 milyon dolarlık bağış toplanmış.
 
     Açıklamalara göre oyun alanında 2,796 proje sunuldu ve bunlardan 911 tanesi istenilen bağış miktarına ulaşabildi. Bu bağışlar arasında oyunların yanı sıra Ouya gibi konsollar da bulunuyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler