2014'ün En Yüksek Puan Ortalamasına Sahip Oyunları

22.12.2014 19:50 Tunahan Başol


     Oyunlar için yayınlanan incelemeleri bir arada toplayarak, puan ortalaması oluşturan ve ayrıca kullanıcı incelemelerine de yer veren Metacritic, 2014'ün en yüksek puan ortalamasına sahip oyunlarını oyuncularla paylaştı.
 
      Listeye baktığımızda, geçtiğimiz sene PS3 ve Xbox 360 için çıkan GTA V, yeni nesil sürümleriyle birinci ve ikinci sırada yer alıyor (Oyunun Xbox One sürümüne ait 11 inceleme bulunurken, PS4 sürümü için 63 inceleme bulunuyor). Yine geçtiğimiz yıl çıkan ve bu yıl yenilenmiş sürümüyle gelen The Last of Us üçüncü sıradayken, ilk kez bu yıl gördüğümüz Super Smash Bros. 92 puan ortalamasıyla dördüncü sırada. Tam listeye aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

 
    Ayrıca en çok puan alan PC, PS4, Xbox One ve Wii U oyunlarına da aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
    

İlgili İçerik Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler