2015'in AC Oyunu Assassin's Creed: Victory Sızdırıldı!

02.12.2014 23:34 Samet Konuksal


    Assassin's Creed: Unity'i duyurusundan önce sızdıran Kotaku, 2015'in Assassin's Creed'i için de yaptı yapacağını. Ünlü oyun sitesi, Assassin's Creed: Victory'i sızdırdı!
 
    Yapılan açıklamalara göre önümüzdeki senenin Assassin's Creed oyunu 19. yüzyıl Londra'sında geçecek. Sitenin edindiği bilgilere göre önümüzdeki sene sadece bir tane Assassin's Creed oyununa yoğunlaşılacak. Paylaşılan detaylara göre Ubisoft seriyi önceki nesil konsollara çıkarmaya bırakacak ve Assassin's Creed: Victory'i PC, PS4 ve Xbox One için sunacak.
 
    Haberde belirtilenlere göre Kotaku'nun eline 7 dakikalık Assassin's Creed: Victory'de yapılmak istenenleri anlatan bir oynanış videosu geçti. Sitenin tahminlerine göre Victory, Unity'de kullanılan Anvil Engine sürümünün biraz geliştirilmişini kullanıyor. 
 
    Videoda oyundaki kumar oynama, yarışlar ve benzeri yan aktivitelerin gösterildiği belirtiliyor. Videoda görülen en ilgi çeken yeniliğin 'Grappling Hook' olduğu belirtilmiş. Oynanış anlamında seriye yenilik katan bu kanca özelliğiyle beraber daha yüksek noktalara ulaşabildiğimiz ve yeni suikast yöntemlerinde kullanabildiğimiz belirtilmiş.
 
    Bunlara ek olarak sitenin haberinde yer alan bilgilere göre Assassin's Creed: Victory'de ana yapımcı olarak Ubisoft Montreal'ı değil, Ubisoft Quebec'i göreceğiz. Bundan önceki bütün büyük Assassin's Creed oyunlarında Montreal stüdyolarını görüyorduk. Bakalım bu değişiklik seriye nasıl bir etki yapacak?
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Syndicate Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 89 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler