2017'de Oyun Endüstrisinin Değeri 100 Milyar$

15.01.2014 09:13 Alkan Adakaner


     Oyun endüstrisinin gittikçe daha popüler olduğu ve 7'den 77'ye herkesin bu dünyanın parçası olması için çaba gösterildiğini biliyoruz. Digi-Capital'in araştırmasına göre oyun endüstrisinin değeri de yıllar geçtikçe artacak.
 
      Açıklamalara göre 2017 yılında oyun endüstrisinden elde edilen gelir 100 milyar dolar olacak. Gelirlerin %60'ının mobil ve online oyunlardan gelmesi beklenirken, bu tür oyunlara ilgi gösteren Asya bölgesi büyümenin en çok yaşandığı yer olacak.
 
     Araştırmada değinilen bir başka nokta ise yavaş geçen bir kaç yılın ardından yeni nesil konsolların büyümeye yardım edecekleri. Playstation 4 ve Xbox One'ın büyük ilgi gördüğünü düşünürsek bu durum şaşırtıcı olmaz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler