2019 All-Star Oylamaları Başladı!

13.11.2019 22:22 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games, 2019 All-Star Etkinliği'ne katılacak oyuncuları belirlemek adına oluşturduğu oylama sistemini aktif duruma getirdiğini duyurdu. Oylama sistemi, 20 Kasım 2019 saat 19:00'a kadar oyuncu topluluğu tarafından açık durumda olacak.
 
Oylamaya katılmak için tıklayınız 
 
     All-Star 2019 katılımcıları için her bölgeden en fazla iki profesyonel oyuncuya oy verilebilecek. 2019 Sezonu'nda profesyonel düzeyde en az beş maça çıkan aktif oyunculara oy verilebilecek. Bölgeler arası oylama ağırlıklı olacak, yani bir profesyonel oyuncunun aldığı oyların en fazla %20'si söz konusu oyuncunun bölgesinin dışından gelebilecek. Vize işlemlerinin sürelerinden ötürü, bazı bölgeler küresel oylamaya katılamayacak. Hem profesyonel oyuncuların hem de yayıncıların kesinleşen All-Star kadrolarını etkinlik başlamadan önce Riot Games tarafından açıklanacak.
 
     Etkinlik 5-7 Aralık'ta Las Vegas, Esports Arena'da gerçekleşecek. Bu yıl programa ek olarak Taktik Savaşları (TFT) yarışması eklendi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler