2019 Yılında En Fazla Satacak 10 Oyun

23.09.2019 12:58 Özgür Eroğlu

 
2019 yılının sonlarına doğru gelirken, en yoğun oyun dönemi de başlamış bulunuyor. Normal olarak oyunların en fazla satın alındığı dönem de gelmiş oluyor. NPD Group isimli bir pazar araştırma şirketi, 2019 yılında en fazla satacak 10 oyunu tahmin etmiş.
 
NPD Group 165.000'den fazla mağazayla çalışıp tüketici satın alma verilerini inceleyen bir pazar araştırma şirketi. NPD Group'un tahminine göre ki bu tahmin Birleşik Devletler için geçerli sadece, Birleşik Devletler'de bir sürprizin olmayacağını ve Call of Duty: Modern Warfare'in yılın en fazla satacak oyunu olacağının tahmininde bulundu.
 
Listenin geri kalanına baktığımızda ikinci sırada bulunan oldukça olumsuz notlar alan ancak yine de her yıl fazla satan oyun, NBA 2K20 bulunuyor. Borderlands 3'ün ise oldukça başarılı ilerleyen satışlarında ilk 10'da yer bulması gayet muhtemel bir durum.
 
Listeye genel olarak baktığımızda bizleri çok da şaşırtan bir durum gözükmüyor. NPD Group'un araştırması ve sonunda yaptığı tahminine eklediği oyunlar genel kitleye hitap eden oyunlar. Listeyi aşağıda bulabilirsiniz.
 
1- Call of Duty: Modern Warfare
2- NBA 2K20
3- Madden NFL 20
4- Borderlands 3
5- Mortal Kombat 11
6- Star Wars: Jedi Fallen Order
7- Ghost Recon: Breakpoint
8- Kingdom Hearts III
9- The Division 2
10- Pokemon Sword (Dijital satışlar hariç) 
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 5 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 6 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler