2019'un Geri Kalanında Çıkacak Öne Çıkan 5 Oyun

05.08.2019 13:59 Özgür Eroğlu

 
Ortalama bir oyun yılının ilk yarısını geride bırakırken, oyun dünyasının Üç Aylar'ı diyebileceğimiz sonbahar - kış dönemi yaklaşıyor. Hepimizin oyun yağmuruna tutulup hangisini önce oynayacağız diye dertlendiğimiz zamanlar gelmeden sizler için yılın geri kalanında öne çıkan 5 AAA oyunu listelemek istedik. Hatırlatmakta fayda var, listeye sadece tam tarih verilen oyunları ekledik. Listeye alamadığımız oyunlar için şimdiden özür dileriz.
 
5- Gears 5 
 
Bu yıl E3'te gördüğümüz ancak oyun severler tarafından grafiklerin çok geliştirilmediğini düşündükleri için oldukça eleştirilen bir oyun oldu Gears 5. Microsoft'un en büyük IP'lerinden biri olan Gears 5, 10 Eylül tarihinde Türkçe altyazı desteğiyle piyasaya sürülecek.
 
Geliştirici: The Coalition
Dağıtıcı: Microsoft
Tür: TPS
Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2019
Platform: Xbox One, PC 
 
4- Borderlands 3 
 
Gearbox Software tarafından geliştirilen kendine has tarzıyla dikkat çeken Borderlands serisinin 3. oyunu. Yine 4 karakterden birini oynanış tarzına göre seçip açık dünyada bolca silahla dolaşacağımız bir oyun olacak.
 
Geliştirici: Gearbox Software
Dağıtıcı: 2K Games
Tür: FPS
Çıkış Tarihi: 13 Eylül 2019
Platform: PC, Xbox One, PlayStation 4
 
3- Control 
 
Zamana müdahale etme konusunda bazı takıntıları olan Remedy firmasının yeni oyunu. Doğaüstü güçlerin yine başrolde olduğu, bol bol aksiyona maruz kalacağımız oyun.
 
Geliştirici: Remedy
Dağıtıcı: 505 Games
Tür: Aksiyon-Macera
Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2019
Platform: PC, Xbox One, PlayStation 4 
 
2- Star Wars Jedi: Fallen Order 
 
Uzun yıllar sonra açık bir dünyada ışın kılıcı kullanabileceğimiz, force'a hakim olacağımız bir Star Wars oyunu. Bu özgün Star Wars hikayesinde, kısa süre önce İmparatorluk tarafından ele geçirilen galakside gezineceksiniz. 
 
Geliştirici: Respawn Entertainment
Dağıtıcı: Electronic Arts
Tür: Aksiyon-Macera
Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2019 
Platform: PC, Xbox One, PlayStation 4
 
1- Death Stranding 
 
Hideo Kojima'nın Konami ayrılığından sonra yaptığı ilk oyun. Oyun hakkında bolca fotoğraf ve video çıkmasına rağmen hala kimsenin oyun hakkında pek bir şey anlamadığı PlayStation 4 için özel olarak üretilen oyun. Umarız kimseyi yanıltmaz ve beklediğimiz gibi müthiş bir oyun gelir.
 
Geliştirici: Kojima Productions
Dağıtıcı: Sony Computer Entertainment
Tür: Action
Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Platform: PlayStation 4 
 
Bonus - Luigi's Mansion 3 
 
Hikaye modunda Luigi, Mario, Peach ve Toad lüks bir otele davet ediliyor fakat King Boo'nun bunu Mario ve arkadaşlarını yakalamak için planladığı ortaya çıkınca rüya aniden kabusa dönüşüyor. 
 
Geliştirici: Nintendo
Dağıtıcı: Nintendo
Tür: Aksiyon-Macera
Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2019 
Platform: Nintendo Switch 

İlgili İçerik Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler