22 Yıl Önce Kaybolan Adamın Kalıntıları Google Maps Sayesinde Bulundu

15.09.2019 23:52 Özgür Eroğlu

 
Sizlerle oyun haberi, bazen de oyuncuların ilgisini çekebilecek film haberi gibi haberler paylaşsak da oyunlarla ilgisi olmayan bu ilginç haberi sizlerle paylaşmak istedik. 
 
22 yıl önce kaybolan William Moldt’un gizemini Google Maps çözdü. Moldt’un batan arabası Google Earth’teki bir uydu fotoğrafında fark edildi. 7 Kasım 1997’de, akşam 11 civarında 40 yaşındaki William Moldt Lantana, Florida’daki bir pub’da biraz içki içip evine dönecekti. Ancak evine asla dönemedi. 
 
Bu yıl 28 Ağustos’ta, polis bir emlakçıdan sıra dışı bir telefon aldı. Emlakçının Google Earth sayesinde Wellington civarındaki Moon Bay Circle’daki göletlerden birinde batık bir araba gördüğü ortaya çıktı. BBC’den edinilen bilgiye göre, araba sudan çıkarıldı ve arabanın içinden bir iskelet bulundu. Bir hafta sonra, iskeletin sahibinin William Moldt olduğu anlaşıldı. Aşağıda uydu fotoğrafını görebilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler