2.8 Milyon TL Ödüllü 2023 PMPL Türkiye Bahar Sezonu Başlıyor!

20.03.2023 20:53 Hamit Can Sayılgan

 
 
     Türkiye’nin en iyi 20 PUBG MOBILE espor takımının karşı karşıya geleceği Infinix sponsorluğundaki 2023 PMPL Türkiye Bahar Sezonu, 20 Mart Pazartesi günü saat 21:00 itibari ile başlıyor. Yepyeni bir format ile oyuncuların karşısına çıkacak olan 2023 PMPL Türkiye Bahar Sezonu’nda toplam 2.8 milyon TL ödül havuzu bulunuyor.
 
     Altı haftalık lig aşamasının ardından bir hafta sürecek final aşaması ile kıyasıya bir mücadeleye ev sahipliği yapacak olan 2023 PMPL Türkiye Bahar Sezonu, 23 Nisan tarihine kadar devam edecek. Turnuvanın büyük finalleri ise 28 – 30 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Turnuvada başarılı olan takımlar ise PMPL Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacak ve ülkemizi temsil edecek.
 
Süper hafta sonu geri dönüyor

     Rekabetin ön planda olduğu ve tüm karşılaşmaların PUBG MOBILE Türkiye Youtube, PUBG MOBILE Esports Türkiye Youtube, Tiktok ve Facebook kanallarından canlı olarak yayınlanacağı turnuvada “Süper Hafta Sonu” sistemi de geri dönüyor. Süper  Hafta sonu maçlarında alınan bonus puanların hesaplanması ile Finallere kalacak ilk 16 takım belirlenecektir.
 
Ünlü yayıncıların takımları PMPL’de yarışacak

     PMPL’de ayrıca ünlü PUBG MOBILE yayıncılarının takımları da mücadele edecek. Barış G’nin takımı S2G Esports, Egoist Pati’nin takımı Fire Flux, Barbar’ın takımı Solo Bad Boys Reborn, Mezarcı’nın takımı Kaos Esports ve Barış Bra’nın takımı Bra Esports PMPL’de şampiyonluk kovalayacak.

     Ayrıca PMNC’de başarılı olarak bir üst lig olan PMPL’e çıkan Digital Athletics, Getso Esports, Kaos Esports, Solo Bad Boys Reborn, Melise Esports, Mavidance Esports, Galatasaray Esports ve Galakticos rekabeti çok daha yukarı taşıyacak.

2.8 milyon TL’lik ödül havuzu

     Toplamda 2.8 milyon TL (150.000$) ödül havuzuna sahip olan turnuvanın şampiyonu en az 12.000$, 2. takım en az 10.500$ ve 3. takım ise en az 9.000$ ödül kazanma şansına sahip olacak. Turnuvaya katılan takımlar sonuncu dahi olsa turnuvaya giriş ücreti olan 3.000$’lik ödülü kasalarına koyacaklar. Süper hafta sonunda alınan her galibiyet başına 1.000 dolar ödül verilirken büyük finalin en iyi oyuncusu ise (MVP) 1.500$ ödül kazanacak.

Infinix, PMNC ve Yükselen Yıldızlar’dan sonra PMPL Türkiye’nin de sponsoru

     Yüksek performansı uygun fiyatla kullanıcılarla buluşturan Infinix, NOTE 12 Serisi ile mobil oyun severlerin ihtiyacı olan güçlü işlemci, yüksek ekran tazeleme oranı ve yüksek hızlı şarjı bir araya getiriyor.

     Güçlü, şık ve uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri ile tanınan Infinix, 2023 PMPL Türkiye Bahar Sezonu’nun ana sponsoru oldu. Daha önce PMNC ve Türkiye’nin en büyük topluluk turnuvası olan Yükselen Yıldızlar Turnuvası’na sponsor olan Infinix, PUBG MOBILE ile yaptığı işbirliği ile espor sektörüne destek olmaya devam ediyor.

2023 PMPL Türkiye Bahar Sezonu takvimi

Lig Aşaması:

20 – 22 Mart
31 Mart – 2 Nisan
14 – 16 Nisan
 
Süper Hafta Sonu:

24 – 26 Mart
7 – 9 Nisan
21 – 23 Nisan
 
Finaller:

28 – 30 Nisan
 
Turnuvada Yer Alan Takımlar

S2G Esports
Beşiktaş Esports
Ozarox Esports
Fire Flux Esports
GMT Esports
New Boss Esports
Bra Esports
İstanbul Wildcats
Next Rüya
Regnum Carya Esports
FUT Esports
Şahangiller Esports
Digital Athletics
Getso Esports
Kaos Esports
Solo Bad Boys Reborn
Melise Esports
Mavidance Esports
Galatasaray Esports
Galakticos

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayerUnknown's Battlegrounds Platformlar: PC Geliştirici: Bluehole Dağıtıcısı: Bluehole Tür: Survival Çıkış Tarihi: 23 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 21 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler