2D Bulmaca Macera Oyunu "Candle" PC'de Çıkışını Yaptı

12.11.2016 18:10 Gazali Çetinkaya

 
   Daedalic Entertainment ve Teku Studios'un yeni yapımı Candle; geçtiğimiz gün Steam, Linux, Gog ve Mac için için çıkışını yaptı. 2 boyutlu bulmaca macera oyunu Candle için paylaşılan çıkış videosuna yukarıdan, resmi tanıtım yazısına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 
   Oyun şu an Steam üzerinde 26 TL fiyatıyla satılıyor. Kullanıcı incelemeleri genellikle olumu. Candle'ın metacritic üzerindeki puanları ise 89, 85 ve 85.
 
 
Candle, zorlu bulmacalar içeren bir macera. Kabilenin şamanını kötü Wakcha kabilesinden kurtarmak için tehlikeli bir yolculukta genç bir acemi olan Teku olarak oyna. Ama yol, şeytani tuzaklar ve zor engellerle dolu. Bu mücadelelerde ustalaşmak için gözün keskin ve iyi bir çevre anlayışın olmalı. Aksi halde sonraki adımın, son adım olabilir.
 
Ama Teku özel bir yeteneğe sahip: Sol eli bir mum. Eli karanlık yerlere ışık saçmak ya da düşmanlarını def etmek için parlak bir işaret olarak kullan. Tüm arka plan ve karakterler dikkatli bir şekilde çizilerek ve sonra resimler birer birer taranarak muhteşem, elle çizilmiş sulu boya görselleri, Candle'a özel bir yetenek katıyor. 
 
   ÖZELLİKLERİ  
 
Zorlu bulmacaları çözmek için tüm detaylara dikkat et
Her zaman tetikte ol, sonraki tuzak pusuda bekliyor
Alevin gücünü elinde tutuyorsun
Elle çizilmiş sulu boya çizimi, hayat kazanan bir resim
Güney Amerika Yeteneği ile muhteşem müzik

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 1 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 2 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 3 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler