2K Games Twitter Üzerinden Yeni Bir Oyunun Teaser Çalışmalarına Başladı

25.05.2015 21:42 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının önemli firmalarından 2K Games'in yeni bir oyun duyuracağı birkaç gün önce belirtilmişti. Firmanın Twitter hesabı üzerinden bu oyunla ilgili çalışmalar başlatıldı.
 
    'Advent' adına odaklanan tanıtım çalışmalarında, bu ismi taşıyan bir teknoloji firması tanıtılıyor. Belirtilenlere göre medikal alanda ilerleyen teknoloji firması DNA üzerinde kırpmalar yaparak akıl, vücut ve ruhani hastalıkları tamamen yok ediyor. Öte yandan Advent Technologies'in bu buluşu, kendilerine yepyeni bir şehir kurmak için de gerekli malzemeyi sağlıyor.
 
    Farkettiniz mi bilmem ancak neredeyse BioShock'un arka plan hikayesini bire bir anlatmış kadar olduk. 2K Games'in bu duyurusu da BioShock serisiyle ilgili olabilir. Bekleyip görelim.
 

İlgili İçerik Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 57 Dk önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 1 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 1 Saat önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 2 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler