"2. El Oyunların Engellenmesi Sektöre Darbe Vurur"

Gamestop dünyanın en büyük parekende oyun mağazası
13.02.2013 11:23 Alkan Adakaner

 
    Kuzey Amerika'nın en büyük perakende oyun mağazası olan Gamestop'tan 2. el oyunların engellenmesi konusunda bir açıklama daha geldi. Mağazalarında 2. el oyunlar da satan Gamestop oyuncuların böyle bir hamleye büyük tepkiler vereceğini söylüyor.

     Gamestop'tan Rob Lloyd'un açıklamasına göre eğer Sony veya Microsoft, 2. el oyunların konsollarında çalışmasına izin vermezse konsol kullanıcılarının %60'ının yeni nesil konsol almayacaklardır.
 
      Açıklamalara göre Sony'nin yeni nesilde 2. el oyunları engelleme gibi bir düşüncesi yokmuş. Microsoft ise bu konuda herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınıyor. Bakalım firmalar bu büyük riski alacaklar mı? Hiç sanmıyoruz.
 
    Bu arada Gamestop, 2013 yılında 230 civarında mağazasını kapatacağını açıkladı. ABD'de her köşe başında (sayılır) mağazası bulunan firmanın bu kadar mağazayı kapatması çok sorun teşkil etmeyecektir.
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler