30XX 17 Şubat'ta Steam'de Erken Erişime Açılacak

14.01.2021 09:58 Gazali Çetinkaya

 
İlk olarak 2014'te erken erişim olarak çıkan 20XX'in devam oyunu yolda.

Batterystaple Games, 30XX'in 17 Şubat'ta Steam'de erken erişime açılacağını duyurdu.
 
Geliştirici ekip 30XX'i "Megaroguelike aksiyon platform oyunu" olarak tanımlıyor. Mega Man X gibi aksiyon platform oyunlarından esinlenen rahat kontroller ve akıcı hareketler ile Binding of Isaac, Enter the Gungeon ve Dead Cells gibi modern roguelike oyunlarından esinlenen tekrar oynanabilirliği tek bir pakette sunmayı amaçlıyor.
 
Erken erişim sürümü altı seviye içerecek. Her biri kendine has görsel stile, platform mekaniklerine, düşmanlara, boss'lara ve müziklere sahip olacak. Erken erişim devam ederken yeni seviyeler eklenecek.

Çevrimiçi veya yerel olarak co-op destekleyecek. Kalıcı ölüm olmayan bir deneyim arayanlar için Mega mod mevcut olacak. Editör aracı sayesinde oyuncular kendi oluşturduğu bölümleri diğer oyuncularla paylaşabilecek. 
 
Tam sürümün PC ile birlikte konsollara da gelmesi planlanıyor.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
30XX Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Batterystaple Games Dağıtıcısı: Batterystaple Games Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 50 Dk önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 1 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 1 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler