343 Ekibinden Halo 1 için Yeni Hamle: Mod Ekibiyle Çalışılıyor

10.07.2023 16:09 Mehmet Tandoğan

 
 
2000'li yılların başında oyunculara sunulan Halo 1 için yeni bir hamle geliyor. 343 Industries yeni bir hamleyle oyunun orijinal sürümünden kesilen içeriği geri getirmek adına bir grup mod geliştiricisiyle beraber çalışıyor.
 
Çıkarılmış içerikler arasında birçok harita yer alıyor
 
 
 
PCGamesN tarafından tespit edildiği üzere mod ekibi Digsite geçen yıldan bu yana 343 ekibi ile beraber çalışıyor. Ekip bu kapsamda kesilen içerikleri geri getirmek için iş birliğine gidiyor ve bu içerikler arasında da daha önce görülmemiş çok oyunculu haritalar ve daha fazlası yer alıyor.
 
Geri getirilecek içeriklerden bazıları Gearbox Sofware tarafından geliştirilen ve 2003 yılında piyasaya sürülen Halo Combat Evolved'ın PC sürümünün çok oyunculu haritalarını içeriyor. Digsite ekip üyesi Ludus durum hakkında şunları aktarıyor:
 
"Gearbox, oyunda kullanılmayan bir dizi yeni doku oluşturdu. Bu dokuların kullanılmamasının yazık olacağını düşündüm. Bu yüzden yepyeni bir haritayla yeniden bu dokuları kullanmaya karar verdim."
 
Son olarak 343 ekibi gösterilecek daha fazla içeriğin olduğunu ve Digsite ekibinin serinin arşivleri üzerinde çalışmaya devam ettiğini belirtiyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 2 Anniversary Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 21 Dk önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 5 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 7 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 7 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler