38 Studios'un Mali Durumu Belirsiz

Reckoning genel olarak beğeni toplamıştı
15.05.2012 10:10 Alkan Adakaner


     Kingdoms of Amalur: Reckoning ile adını duyuran 38 Studios'un şu sıralar bir MMO oyunu üzerinde çalıştığını biliyoruz. Reckoning ile 1 milyondan fazla satış rakamına ulaşan ve oyunları oldukça iyi inceleme puanları alan 38 Studios'un mali durumu çok da parlak görünmüyor.
 
     2006 yılında Massachusetts'te kurulan 38 Studios, daha sonra 2010 yılında Rhode Island'a taşınmıştı. Geliştirici stüdyonun kurucusu olan Curt Schilling ise yerel yetkililerle firmanın mali durumunu görüşmek üzere bir araya geliyormuş. Söylenenlere göre vergilendirme gibi bazı konulardaki sorunlar çözülmeye çalışıyor.
 
     Rhode Island'a taşınmasıyla 75 milyon dolarlık borç alan firma bunu da Rhode Island'ta 400 kişiyi istihdam etmesi koşuluyla elde edebilmişti. Görünen o ki bu tür anlaşmalarda bazı sorunlar çıktı. Umarız Kingdoms of Amalur ile hiç de fena bir performans çizmeyen 38 Studios bu sorunları en kısa sürede çözer.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdoms of Amalur: Reckoning Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 38 Studios Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 2 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 2 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 3 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 4 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler