3DM Korsan Grubu, PC Piyasasındaki Gelirlerin Artması İçin Havlu Attı

08.02.2016 16:10 Samet Konuksal


    En son Denuvo koruma sistemi karşısında yaptıkları açıklamalarla beraber oyun dünyasının gündemine gelen 3DM isimli korsan grubunun zor anlar yaşadığı Just Cause 3 geç de olsa kırılmıştı. Konuyla ilgili korsan oyun endüstrisinin yakında sona erebileceğiyle ilgili açıklamalarda bulunan grubun lideri Bird Sister, yeni bir açıklamayla karşımıza çıktı. Bird Sister, 3DM'nin korsan oyun endüstrisinden bir süreliğine çekildiğini açıkladı.
 
    Aslına bakarsanız 3DM'nin aldığı bu karar bir yandan PC oyun endüstrisinin yararı adına alınmış. Bird Sister'ın yaptığı açıklamalarda, alınan kararın seneye bir kez daha gözden geçirileceği ve PC oyun gelirlerindeki duruma göre ekibin yeniden bu işe devam edebileceğiyle ilgili sözler yerini aldı. Bakalım 3DM'nin aldığı karar oyun endüstrisine ne gibi bir etkide bulunacak?
 

İlgili İçerik Yorumlar 88 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 22 Dk önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 49 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler