3DS "Bu" Olabilir mi???

06.04.2010 22:52 Levent Polater

 
    Konsollar duyurulur, dolayısıyla bu yeni konsollar ile ilgili sahte resimler yapılır, gösterilir... Bunun örneklerini geçmişte neredeyse her konsol için gördük. Nintendo'nun yeni duyurduğu gizemli el konsolu 3DS'de bu durumdan nasibini bir süredir alıyor.
 
    Fakat elimizde öyle bir görüntü var ki insan bunun da sahte olabileceğine inanamıyor. Çünkü gösterilen ürün gerçekten çok iyi görünüyor. Bir Japon sitesinden alınan size göstereceğim bu resimlere iyice bakın ve kararı siz verin.
 
    Cihaz koca bir ekrandan oluşuyor. 3DS'in çift ekran olacağını düşünüyorduk, isminden de böyle olması gerekiyor. Belki bu kısım biraz sahte gelebilir. Ancak yakında açığa kavuşacağını düşünüyorum (Tabi bu arada bu cihazın gerçekten 3DS olduğunu varsayarak konuşuyorum) Bu kocaman ekran kimbilir belki de bir süredir konuşulan 2 ekranın üstüste gelmesinden oluşuyordur, böylece 3D görüntü sağlanıyordur.
 
   Cihazın önceki DS oyunları da desteklediği, resimleri algılayabildiği, resim çekebildiği belirtiliyor. Resim algılama özelliği ise çok enterasan. 3DS'in ekranının herhangi bir resme tuttuğunuz vakit bu resmi cihazın ekranının yakaladığını görebiliyorsunuz. Aynen şöyle yani;
 

    Bunun yanısıra cihazın 3D algılama özelliğinden bahsediliyor. Kullanıcı cihaza parmağını gösteriyor, 3DS ise mesafe tanımaksızın parmağı algılayarak ekrandaki bir objeyi kontrol edebilmesini sağlıyor.  
  
    Bu cihazın gerçek 3DS olup olmadığıyla ilgili Nintendo'ya mail'ler atılmasına rağmen halen Nintendo cevap vermedi. Bir gelişme olursa size bildireceğiz. Sizi öncelikle resimlere alalım. Daha fazla resim için buraya tıklayın.
 
 




İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo DSi Platformlar: DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler