3DS, Mii'ler StreetPass Güçlenecek

Mii Plaza, Mii'leriniz için çok daha güzel hale gelecek.
01.08.2011 12:12 Burçin Aygün


     3DS her ne kadar satışlarında beklediği ve planladığı ilgiyi göremese de el konsolu konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu sayede hem 3DS'in satışlarını yükseltmeyi hedefliyor, hem de ürün sahiplerinin ilgisini üzerlerinde tutmaya çabalıyor.

     Adriasang'a göre Nintendo başkanı Satoru Iwata, Mii Plaza için yeni güncellemeler ve yenilikler konusunda sağlam bir söz vermiş durumda. Buna göre Mii'leriniz daha aktif olacak, StreetPass denen özellik geliştirilecek, mini oyunların sayısı artırılacak.

     Mii Plaza, 3DS'in StreetPass denilen özelliğini kullanarak Mii kolleksiyonu da yapmanızı sağlayan ve diğer ürün sahipleri ile iletişiminizi de sağlayan ilginç bir sistem.

     Bu arada satışlardan memnun olmaya Nintendo'nun, 3DS için özel bir fiyat indirimine gittiğini de hatırlatalım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows İlk Günden Steam'e Gelecek 15 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 1 Saat önce BLAST Premier: Fall Final 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 1 Saat önce League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Like a Dragon: Yakuza Pirate in Hawaii'den 5 Dakikalık Oynanış Videosu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler