3DS için Ace Combat Oyunu Geliştiriliyor

01.10.2010 13:03 Alkan Adakaner


 
     Namco Bandai'nin başarılı uçuş oyunlarından Ace Combat'ın Nintendo 3DS için geliştirildiği söyleniyor. Japon oyun sitesi 4Gamer'ın haberinde, türünün yapı taşlarından olan oyunun çıkış tarihi veya herhangi bir ekran görüntüsü açıklanmasa da varlığı ortaya çıktı.
 
     Geçen hafta PSP ekranlarında Ace Combat: Joint Assault adıyla boy gösteren bu ünlü serinin Xbox 360 ve Playstation 3 için de Ace Combat: Assault Horizon adlı bir oyunu geliştiriliyor.

     Ace Combat'ı daha önce Nintendo konsollarından Gameboy Advance'ta 2005 yılında Ace Combat Advance adıyla görmüştük.

      Namco Bandai konuyla ilgili henüz açıklama yapmadı, fakat oyun Nintendo konferansında tanıtılmadığına göre henüz geliştirilmesinin başlangıç aşamasında olduğunu düşünüyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ace Combat: Assault Horizon Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Project Ace Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler