3DS için Rage Planı Yok

04.10.2010 02:05 Ersin Kılıç


 
     ID software sektöre damgasını vuran oyunların başında geliyor. Her yeni oyunları ile gündeme fazlasıyla oturan firmanın yeni oyunu Rage'de diğer oyunlarından geri kalmadı. Oynanış elementleri dışında özellikle grafikleri ve 60 FPS değerinde çalışması ile bir hayli dikkat çeken oyun için yeni açıklamalar geldi.
 
     Hatırlayacağınız gibi PC, PS3 ve Xbox 360 dışında oyunun iPhone için çıkacağı da duyurulmuştu. Hatta iPhone'da gösterilen tech demosu gerçekten şaşırtıcı bir performansa sahipti. Oyunun iPhone için geliştiriliyor olması akıllara Nintendo'nun yeni el konsolu 3DS için de bir planlamanın olup olmayacağını getirdi.
 
     Bu konu ile ilgili Eurogamer EXPO fuarında gelen sorulara cevap veren ID Software'dan Tim Willits, bu konu hakkında şimdiye dek hiç bir konuşmanın geçmediğini ve şu anda oyunun 3DS sürümü için bir planlamanın yapılmadığını belirtmiş. Rage'in hemen hemen bir yıl sonra çıkacağını da hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rage Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler