3DS'e Özel Shinobi'den Yeni Oynanış Videosu

Ana karakterimiz Oboro klanının lideri Jiro Musashi olacak ve her ninja gibi kesmeyi seviyor.
07.09.2011 02:19 Levent Polater

 
    Sega'dan yalnızca 3DS için yapım aşamasındaki Shinobi için yepyeni bir oynanış videosu yayınlandı.
 
    Duyurusundan uzunca bir süre sonra haber alabildiğimiz oyunun bu videosu ilk defa oynanışı yakından gösteriyor. Griptonite Games tarafından yapılan oyun side-scrolling tabanlı bir aksiyon oyunu ve 2.5D sunuma sahip. StreetPass ve kilidi açılabilecek Achievement ve challenge'lar ile raflardaki yerini alacak olan oyunun yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
   3DS'e çıkan diğer oyunlar ile karşılaştırdığımızda görsel yönden biraz aşağı kaldığını düşünüyorum. Bunun DS'e yapıldığını söyleseler sanki inanırım gibi geliyor. Yine de oyunun oynanış yönüyle ön plana çıkacağını tahmin ediyorum, zirâ oyunda kullanabileceğimiz envai çeşit ninja ekipmanı olacak ve çevik hareketler yapabileceğiz. Bize özlediğimiz Shinobi'yi getirebilecek mi? Esas soru bu aslında. Umarız öyle olur.

[DHVIDEO=3160]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shinobi Platformlar: 3DS Geliştirici: Griptonite Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 1 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 1 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 2 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 2 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler