3DS'in Monster Hunter Oyunları Batı Yolunda

TGS'de Monster Hunter Tri G'ye ilgi çok fazlaydı
19.09.2011 08:43 Alkan Adakaner


     Monster Hunter oyunlarının Japonya'da ne kadar ünlü olduğunu biliyoruz. Zaten Capcom'a sadece bu ülkedeki satışlar bile yetiyor dersek hiç de abartmış olmayız. Aslında ticari olarak baktığımızda bu oyunların Batı'ya getirilmemesi Capcom'a çok fazla şey kaybettirmez.
 
    Yine de biz oyuncular Monster Hunter oyunlarını oynamak istiyoruz. Farklı bir online deneyim için bu tür oyunlara da ihtiyacımız var. Tabi 3DS için duyurulan Monster Hunter oyunlarında da bu deneyimi yaşamak istiyoruz.
 
    Capcom da Tokyo Game Show'da Monster Hunter Tri G ve Monster Hunter 4'ün Batılı hayranlarının beklemede kalmalarını, bu konu üzerinde çalışmaya başladıklarını belirtti. Daha önce de Capcom'un başkan yardımcısı Christian Svensson, Batılı Monster Hunter hayranları için heyecan verici duyuruları olduğunu belirtmişti.
 
    Şu an iki Monster Hunter oyunu ile Nintendo 3DS'e çıkarma yapan Capcom'un Nintendo'nun da desteği ile bu oyunları Batı'ya getireceğine eminiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter 3 Ultimate Platformlar: 3DS Wii U Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 22 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler