3D MMO Bilardo Oyunu "Pool Elite"in Beta Sürümü Yayında

15.07.2014 13:35 Alkan Adakaner


     Oyun pazarında online oyuncularının özellikle Facebook platformunda aktif olduğunu gören bu alana yatırım yapan Ingame Group, merakla beklenen ve Facebook platformunda dünyanın en iddialı 3D MMO bilardo oyunu olan “Pool Elite” oyununun sınırlı beta sürümünü, Facebook’ta oyun severlerle buluşturdu.

“Pool Elite” Lig Sistemi ile Fark Yaratacak!

“Pool Elite”, “8-ball” ve “Carom” gibi yaygın bilardo oyunu türlerinin oynanabildiği platform olmakla birlikte, önümüzdeki günlerde “Snooker”, “9ball “ gibi oyunları da kullanıcılarla paylaşıyor olacak. İnternet dünyasında özelikle de Facebook platformunda büyük bir hayran kitlesine sahip olan “Snooker” ve “Carom“ oyun severlerinin de tek adresi “Pool Elite” olacak. Ayrıca Pool Elite oyununu diğer oyunlardan ayıran bir özellik de lig sisteminin uygulanacak olması olacak. Lig sistemi sayesinde oyuncular birbiriyle yarışabilecek, her hafta düzenlenecek olan turnuvalarla ödül kazanma imkânı da bulabilecek.

     Öncelikle Facebook platformunda sınırlı beta sürümü ile yerini alan “Pool Elite” oyunu ileriki günlerde tablet ve konsol versiyonlarıyla da oyun severlerin karşısına çıkacak.

    Kullanıcılar oyuna https://apps.facebook.com/poolelite/ adresinden ya da Facebook’ta Pool Elite şeklinde arama yaparak ulaşabilirler.

Ayda 35 Milyon Kişi Facebook’ta Bilardo Oynuyor!

Ingame Group’un oyun stüdyolarından Elite Game Studio tarafından geliştirilen “Pool Elite” projesi için Ingame Group kurucu ortaklarından Tuncay Büyükoğlu: “Merakla beklenen Pool Elite oyunumuzun sınırlı beta sürümünü yayına almış bulunuyoruz. Projeye başlamadan önceki pazar araştırmamız, online bilardo oyuncularının aylık olarak 50 milyon, sadece Facebook platorfmunda ise 35 milyon olduğunu bize gösterdi. Bu fırsattan yararlanarak geçen yıl yapım sürecine başladığımız oyunumuz, şu an için Facebook’ta oyun severlerin karşısına çıkmış durumda” dedi.
 
Basın Bülteni
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pool Elite Platformlar: PC Geliştirici: INGAME Gruop Dağıtıcısı: INGAME Gruop Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 3 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 5 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 6 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler