3D Platform Oyunu Blue Fire Şubat'ta Switch ve PC için Çıkacak

14.01.2021 08:53 Gazali Çetinkaya

 
Yayını Graffiti Games ve geliştirici Robi Studios, üç boyutlu aksiyon platform oyunu Blue Fire'ın çıkış tarihini duyurdu.

Switch ile PC (Steam) için 4 Şubat'ta çıkacak ve $19.99 fiyattan satışa sunulacak. PlayStation 4 ile Xbox One'a daha sonraki bir tarihte gelecek.
 
Robi Studios CEO'su Gabriel Rosa oyun hakkında oldukça iddialı konuştu. "Yeni, zorlu bir 3D platform oyunu oynama arayışındaysanız Blue Fire tam size göre ve yakın zamanda oynayabileceğinizi açıklamaktan mutluluk duyuyoruz. Nintendo'nun harika 3D platform oyunlarıyla ilgili çok iyi bir geçmişi var ve Blue Fire'ın da bu oyunlar arasına gireceğini düşünüyoruz. Eğer Switch'iniz yoksa Blue Fire PC'de de inanılmaz oynanıyor. Kontrolcü kullanmanızı öneriyoruz." 
 
Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 4 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 4 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 5 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler