3D Platform Oyunu Clive ‘N’ Wrench Bu Kış Switch ve PC için Çıkacak

20.03.2020 16:41 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Numskull Games ve geliştirici Dinosaur Bytes, Clive ‘N’ Wrench'in bu kış Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Clive ‘N’ Wrench; Spyro the Dragon ve Jak & Daxter gibi klasiklerden esinlenmiş bir 3D platform oyunu.
 
Kendine özgü yeteneklere sahip tavşan ve maymun oynanabilir karakterler, birbirinden farklı 11 dünya, muhteşem bulmacalar, eşsiz NPC karakterler, devasa boss savaşları ve daha fazlasını sunacak.
 
Numskull Games genel müdürü oyunla ilgili olarak "Clive ‘N’ Wrench, 90'lı yılların üç boyutlu platform eğlencesini mükemmel bir şekilde oyunculara sunuyor. Bu türdeki bazı klasik oyunlardan esinlenen yapım orijinal fikirleri de beraberinde getiriyor." dedi. 
 
Tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Clive ‘N’ Wrench Platformlar: PC Geliştirici: Dinosaur Bytes Dağıtıcısı: Numskull Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 19 Dk önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 1 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler