4A Games Yeni Bir AAA Oyun Geliştiriyor

05.07.2021 16:46 Mehmet Tandoğan

 
 
İki yıldan fazla bir süre önce çıkan Metro Exodus'un geliştiricisi 4A Games yeni bir AAA IP'nin geliştirildiğini doğruladı. Geliştirici tarafından web sitesinde yeni yayınlanan bazı yeni iş ilanları, oyunun nasıl olacağı hakkında bazı yeni bilgileri ortaya çıkardı.
 
Yayınlanan iş ilanları arasında: Kıdemli Oyun Tasarımcısı , Oyun Sistemleri Tasarımcısı, Kıdemli Teknik Sanatçı, Çevre Konsept Sanatçısı ve Canlılar Konsept Sanatçılığı yer alıyor. Kıdemli Oyun Tasarımcısı için yayınlanan iş ilanı detaylarında, oyunu 4A Games'in kendi tescilli motoru üzerine inşa etmesi gerektiğinden bahsediyor. Kıdemli Teknik Sanatçı detaylarında ise ''şimdiye kadar görülen en canlı video oyunu ortamlarını yaratmaya çalışır'' ifadeleri yer alıyor.
 
Metro serisinin son çıkan oyunu Exodus, serinin son oyunu değil. Bu yüzden yeni devam oyunları üzerinde çalışmaların olacağı öne sürülüyor.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler