4 Gün Sonra Modern Warfare 3 Duyurulabilir!

Hayran yapımı mı, gerçek mi? Herşey 4 gün sonra netlik kazanacak.
25.02.2011 18:57 Ersin Kılıç

 
     Call of Duty serisi peşinden oyuncuları sürüklemeye devam ediyor. Her oyunu ile yüksek satış rakamlarına ulaşan ve listelerden inmeyen Call of Duty serisinin yeni oyunu önümüzdeki günlerde duyurulabilir.
 
     Geçtiğimiz dakikalarda ortaya çıkan http://findmakarov.com/ Call of Duty hayranlarının da meraklanmasına neden oldu. Sitenin isminin Makarov adını içermesi ise akıllara tabi ki Modern Warfare 3 dedikodularını getiriyor. Geri sayım bulunan sitede bu geri sayımın tamamlanmasına ise 4 gün, 22 saat var.
 
     Vlademir Makarov, Zakhaev'in ölümünden sonra topladığı ordu ile Modern Warfare 2'de de başımıza bela olmuştu. Daha önce yeni bir Call of Duty oyunu üzerinde çalışıldığı belirtilmiş hatta bu yeni oyun için Infinity Ward, Sledgehammer ve Raven Software firmalarının isimleri geçmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 56 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 1 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 2 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler